• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Történetek és cikkek

A „Wood-Mizer” hírek új kiadása már elérhető a weboldalon

2018. július 6.

A „Wood-Mizer” hírek új kiadása már elérhető a weboldalon

Ebben a kiadásban a Wood-Mizer új felszereléseket és szerszámokat mutat be: az EG100 kis duplakorongos szélezőt, az új Vortex szalagot, amely nemcsak elvágja a fát, hanem el is távolítja a fűrészport a deszka felszínéről. Megismerheti a Wood-Mizer nagyteljesítményű WB2000-es gép két új változatát is, valamint egy afrikai ügyfél véleményét, aki LX450-es duplasínes gépet működtet.

Ebben az évben a Wood-Mizer felvásárolt egy svéd gyárat, amely 4 oldalas csiszolókat/gyalukat gyárt, és ezek a termékek már elérhetők Magyarországon is Wood-Mizer márkanév alatt.

A technikai tanácsok részben megismerheti, hogy miként lehet optimálisan fűrészelni a rönköket, és hogy miként lehet kiválasztani a saját fűrészelési feladataihoz megfelelő Wood-Mizer szalagot.

Egy érdekes hír Finnországból: egy figura nyolcszögletű faházat épített, amely tágasabb, és melegebb, mint az ugyanolyan méretű négyzet alakú ház.

Ezen a linken elolvashatja és letöltheti a „Wood-Mizer hírek” új kiadását.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Hírszoba

Közösségi média

HÍRLEVÉL

Newsletter

Ha tetszett Önnek ez a cikk, ne maradjon le a következő cikkekről sem! Iratkozzon fel a havi értesítőnkre és a cikkeinkre, amelyet a postafiókjába kézbesítünk.

Feliratkozás