• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Történetek és cikkek

Ne a gyors pénzre gondoljon - a kiváló minőségű terméket tartsa szem előtt

2018. április 11.

Ne a gyors pénzre gondoljon - a kiváló minőségű terméket tartsa szem előtt

Továbbra is a svéd Farm videó sorozatot mutatjuk be Önnek, amely a modern életről szól a farmon. Helmut Fuchs, a svéd farm alapítója megosztja velünk, hogy miként tette nyereséges befektetéssé a kemény munka az LT40-es fűrészgépét.

Helmut és felesége Susanne Németországban nőtt fel, és végül Svédországba költöztek, ahol vásároltak egy farmot. A fiuk, Simeon, interjút készít az édesapjával, a farmi élettel kapcsolatban, és arról, hogy miként változtatta meg a farmjuk növekedését egy LT40-es fűrészgép, amelyet az apja 15 évvel ezelőtt vásárolt.

„Jobban szeretek a két kezemmel dolgozni, mint irodában ülni, így az életünk teljesen megváltozott, amikor otthagytam az irodai munkát Németországban és farmra költöztünk” - emlékszik vissza Helmut. Egyik nap, Helmut a fiával együtt sétált az erdőben, Németországban, és ott látott először Wood-Mizer fűrészgépet. „Szerelem volt első látásra” - mondta Helmut, és elmosolyodott. „Rögtön azt gondoltam: ez az. Nem sokkal azután kapcsolatba léptem a helyi Wood-Mizer képviselettel”.

A fűrésztelep megvásárlása után Helmut több mint 5000 munkaórán keresztül használta a gépet a saját igényei kielégítésére, és ügyfelek számára is. Néhány ügyfél részére több száz rönköt kell egyszerre fűrészelni. Helmut bárhol képes fűrészelni, mivel a gépe egy erőteljes dízel motorral van felszerelve.

Helmut sok okos és időtálló gondolatot osztott meg velünk a fűrészelési üzlettel kapcsolatban is. „A legfontosabb dolog, amiről nem szabad megfeledkeznünk az üzletben az az, hogy ne próbáljunk gyors pénzt keresni, hanem mindig a prémium minőségű termékek gyártását tartsuk szem előtt” - mondja. „Mindig úgy érkezek az ügyfélhez, hogy elvégezzem a munkát, de mire befejezzük a munkát, már barátként távozok.” Helmut már nem költ reklámra, mert több mint 100 ügyfélre tett szert a kiváló természete miatt.

„Bármikor újra vásárolnék egy Wood-Mizer LT40-et mobil fűrészeléshez” - összegzi Helmut a gondolatait. A svéd farm valóban hasznot húzott mind a farmer kemény munkájából, mind a hosszú élettartamú fűrészgépéből.

A svéd Farm engedélyével osztottuk meg ezt a tartalmat.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Hírszoba

Közösségi média

HÍRLEVÉL

Newsletter

Ha tetszett Önnek ez a cikk, ne maradjon le a következő cikkekről sem! Iratkozzon fel a havi értesítőnkre és a cikkeinkre, amelyet a postafiókjába kézbesítünk.

Feliratkozás