• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Történetek és cikkek

Olyan hobbit keres, amely megtermeli a költségeit? Gondolkodjon el a fűrészelésen!

2018. március 7.

Olyan hobbit keres, amely megtermeli a költségeit? Gondolkodjon el a fűrészelésen!

Egy svéd fickó megoszt velünk három tippet, amelyet az apjától és a saját tapasztalatából tanult, és amelyeket a fűrészgép vásárlásakor lehet alkalmazni.

Szeretnénk bemutatni Önnek egy három generációs német-amerikai családot, és a róluk készült filmsorozatot, akik a vidéki Svédország kellős közepén élnek egy hatalmas farmon. 2002-ben a szülők, Helmut és Susanne Fuchs áttelepültek Németországból Svédországba, hogy megvalósítsák az egész életen át tartó álmukat és megvásároljanak egy régi farmot és azon éljenek. Végül a hét gyermekük is osztozott a szenvedélyükben, akik tovább viszik az örökséget. A svéd Homestead csatorna hasznos tippeket ad, és szívmelengető történeteket, valamint a több generációs együttéléssel kapcsolatos bölcsességeket oszt meg velünk, és még több mindent, az igazi „tanyasi élettel” kapcsolatban.

Simeon az apjától, Helmuttól tanulta meg, hogy fűrészgépbe fektetni pénzt értékes befektetés. Amikor Helmut megvásárolta az LT40 Super fűrészgépet, tudta, hogy be kell majd bizonyítania magának, hogy a fűrészgép megérte az árát. Évekkel később Simeon és az apja számára egyértelművé vált, hogy a fűrészgép hasznos befektetés volt, a faanyag minőségét tekintve, és a saját rönkök feldolgozásába fektetett kemény munkával olyan hobbira tettek szert, amely kifizeti magát - sőt még többet is.

Simeon három dolgot oszt meg velünk, amire oda kell figyelni az álom fűrészgép megvásárlása előtt. A legtöbb hobbitól eltérően a fűrészgéppel nagy megtérülést lehet elérni. A svéd farmon a saját igényeiknek megfelelően, különböző célokra használják a fűrészgépet, de mások igényeinek kielégítésével is értéket teremtenek.

A második ok, amiért Simeon jónak látja a fűrészgép megvásárlását, az az, hogy a gép sokáig tart. Az apja 15 éves LT40 Super gépe több mint 5000 munkaórát működött. A svéd család kemény munkája révén a fűrészgép végül megtérült, és lehetővé tette a család számára, hogy megtanulják a fával történő építkezés értékes művészetét.

A legfontosabb, hogy Simeon és családja tízszer annyi pénzt keresett az LT40 Super fűrészgéppel, mint amennyibe az került nekik. Hitellel vágtak bele a projektbe, de már régen kifizették a kölcsönt, és ahogy Simeon mondja: „valóra vált az álmunk, hogy a természettel dolgozzunk együtt.”

A svéd Homestead engedélyével osztottuk meg ezt a tartalmat.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Hírszoba

Közösségi média

HÍRLEVÉL

Newsletter

Ha tetszett Önnek ez a cikk, ne maradjon le a következő cikkekről sem! Iratkozzon fel a havi értesítőnkre és a cikkeinkre, amelyet a postafiókjába kézbesítünk.

Feliratkozás