Hírek

2018. március 22.

A Wood-Mizer felvásárolta a svéd négyoldalas gyalu, csiszoló és ehhez kapcsolódó famegmunkáló gépek gyártóját

A MOReTENs AB legnépszerűbb famegmunkáló gépei most már elérhetők a Wood-Mizer globális forgalmazási hálózatán keresztül.

A Wood-Mizer felvásárolta a svéd MOReTENs AB céget, így a legnépszerűbb négyoldalas gyaluk, csiszolók, asztali fűrészek, íves gyaluk és CNC gépek most már elérhetők a Wood-Mizer globális termékválasztékában.

Az 1980-ban alapított MOReTEN népszerű famegmunkáló gépeket tervez és gyárt, amelyeknek része a négyoldalas gyaluk/csiszolók, az íves gyaluk, és a műhelyi asztalos fűrészgép. Ezenkívül a MOReTENs magas színvonalú, CNC vezérlésű gépeket és rönkházépítő gépeket is szállít.

„A Wood-Mizer mindig is elkötelezte magát amellett, hogy a legjobb minőségű gépeket szállítsa a faanyagok késztermékekké történő alakításához” - mondta a Wood-Mizer elnök-vezérigazgatója Richard Vivers. „A MOReTENs megfizethető és sokoldalú gyaluja és csiszolója évtizedek óta bizonyítja a minőségét világszerte, és most már a Wood-Mizer kiváló minőségű szolgáltatásain és ügyfélszolgálatán keresztül is elérhető, amelyeket az ügyfelek elvárnak a Wood-Mizertől.”

A MOReTEN alapítója és tulajdonosa, Bo Mårtensson csatlakozott a Wood-Mizerhez a svédországi ostersundi gyár igazgatójaként. A svédországi gyár a Wood-Mizer ötödik gyártó üzeme a világon, három létesítményünk van az Egyesült Államokban és egy Lengyelországban.

„Sok évvel ezelőtt fiatal mérnökként, az asztalos iparban szerzett tapasztalatokkal indítottam a MOReTENs vállalatot, és elkezdtem a famegmunkáló gépek gyártását” - mondta Bo Mårtensson. „Büszke vagyok arra, hogy a termékeimet műhelyekben látom szerte a világon, és most nagyon örülünk, hogy csatlakozunk a Wood-Mizer csapathoz, amely a meglévő termékeinket egy sokkal szélesebb ügyfélkör számára fogja elérhetővé tenni, és fel fogja gyorsítani azt a képességünket is, hogy új termékeket vezessünk be az ügyfelek igényeinek kielégítése céljából”.

2018 márciusától kezdődően fogja a Wood-Mizer forgalmazni a gyaluk/csiszolók új családját a forgalmazási hálózatán keresztül. A MOReTENs megszerzésével a Wood-Mizer tovább erősítette a pozícióját, mint a keskeny szalagos fűrészgépek világméretű gyártója, és most már olyan termékek teljes skáláját is elérhetővé teszi, amelyek lehetővé teszik a rönkök átalakítását száraz faanyaggá - és mindez mögött a Wood-Mizer szakértelme és a kiváló ügyfélszolgálat iránti elkötelezettsége áll.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Hírszoba

Közösségi média