Hírek

2018. május 11.

Narancssárga, szürke és fekete — a Wood-Mizer termékek új színei

A Wood-Mizer minden termékét narancssárga, szürke és fekete színnel látja el, hogy a különböző termékcsaládok következetesek legyenek, és a márka tovább növekedhessen. A korábban más színben értékesített termékek ezentúl az új színekben lesznek elérhetők.

A Wood-Mizer elnök-vezérigazgatója, Richard Vivers, a következőket mondta: „Az elmúlt öt vagy tíz évhez képest a Wood-Mizer termékpalettája és földrajzi lefedettsége rendkívüli mértékben kibővült. Az ügyfelek világossá tették számunkra, hogy mire van szükségük, mi pedig minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy olyan termékeket biztosítsunk a részükre, amelyekre szükségük van a tőlük elvárt minőségben és kiszolgálással.”

„A Wood-Mizer karrieremben az egyik legizgalmasabb dolog számomra a termékeinket használó személyek sokszínűsége, valamint a vállalkozásaik sokszínűsége” – osztja meg velünk Mr. Vivers. „És mostantól kezdve, mindegy, hogy a termékeink műhelyben, az erdőben, vagy nagy teljesítményű fűrészelési környezetben vannak – az emberek azonnal tudni fogják, hogy Wood-Mizer gépekről van szó!”

A Wood-Mizer termékskálája a következő termékekkel bővült a közelmúltban:
- TITAN nagy teljesítményű fűrészgép (világszerte);
- Gyaluk, csiszolók (világszerte);
- LX dupla sínes fűrészgép sorozat (világszerte);
- Rönk hasítók (USA);
- Deszka bontók (USA);
- Otthoni felhasználásra készült fűnyírók (USA);
- SZERSZÁM termék családok, amelynek részei a körfűrészek, keretes fűrészek, és gyalukések (Európa).


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Hírszoba

Közösségi média