Hírek

A Wood-Mizer bemutatja a Vortex fűrészpor-eltávolító szalagot

2017. május 16.

A Wood-Mizer bemutatja a Vortex fűrészpor-eltávolító szalagot

A Wood-Mizer, a világ vezető hordozható fűrészgép gyártója bemutatja az úttörő Vortex fűrészpor-eltávolító szalagot. A Wood-Mizer új Vortex szalagja már megvásárolható, és azon ügyfeleink részére terveztük, akiknek olyan deszkákra van szükségük, amelyeken a lehető legkevesebb fűrészpor marad.

A Vortex szalag eltávolítja a fűrészport a fűrészelés során, így minimálisra csökkenti, vagy akár teljesen szükségtelenné teszi a fűrészpor eltávolítását a lefűrészelt deszkákról. Ez a rendkívül egyedi szalag profil pozitív eredményeket ért el a raklap gyártás során végzett teszteken és normális körülmények közötti fűrészelés során is.

A Vortex szalag tisztább deszkákat és tisztább széleket produkál. A Vortex szalag simább és könnyebb vágást eredményez puhafák és keményfák esetében, mint a lucfenyő, tölgy, kőris, amelyekkel más szalagok csak nehezen boldogulnak.

Jeff Coomer az USA-ban lévő Coomer & Sons fűrészüzem tulajdonosa, akik raklapokat gyártanak, és miután kipróbálta a szalagot ezt nyilatkozta: „A Vortex szalag a fűrészpor 98-99%-át eltávolította, egészen meglepő, hogy a másik szalagokhoz viszonyítva mennyi fűrészport eltávolított.”

Paul Smith a Smith fűrészüzem tulajdonosa pedig ezt mondta: „Az új Vortex szalag rendkívül sok fűrészport eltávolít. Igazi kincs lesz a vállalatok számára.”

A Wood-Mizer Vortex szalagot már meg lehet rendelni különböző hosszúságokban.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Hírszoba


    Hírek

  Cikkek 


Online kapcsolat