Hírek

2017. július 10.

A Wood-Mizer bemutatja az új TITAN széles sávú fűrészgép berendezéseket

A Wood-Mizer vezető szállítója a vékony fűrészjáratú, keskeny, hordozható és ipari fűrészgépeknek, de most valami teljesen újat mutat a fűrészipari piac részére. A Wood-Mizer TITAN gépcsalád bevezetésével a cég most a szélessávú fűrészgépek egy teljesen új családját mutatja be, amelyeknek a célja a nagyobb mennyiségű feldolgozás, valamint a gép működési hatékonyságának növelése. Ez az új termékcsalád a Multisaw megvásárlásának eredménye, amely jól bevált gyártója a szélessávú fűrészgépeknek 1990 óta.

A Wood-Mizer TITAN gépcsalád
A Wood-Mizer TITAN gépcsalád részét képezik az elsődleges és másodlagos rönkhasító fűrészgépek és a hosszantvágó fűrészek, valamint a szélező körfűrészek, sorozatvágó gépek, optimalizáló szélezők, a kézi deszka szélezők, valamint az anyagmozgató gépek. Ez a lépés további lendületet ad a Wood-Mizer-nek innovatív, nagy kapacitású gépek gyártásához, és hozzájárul a vállalat globális terjeszkedéséhez.

„A jól ismert, keskeny szalagos technológiánk a világ minden részén előmozdította, hogy a fafeldolgozók csökkentsék a költségeiket és növeljék a hozamokat” - mondta Richard Vivers a Wood-Mizer elnök-vezérigazgatója. „De ez csak a nagy piac egy kicsiny része. A Wood-Mizer TITAN gépcsaláddal az ipari méretű fafeldolgozók nagy áteresztőképessét tudjuk kiszolgálni, és a már meglévő ügyfélszolgálati hálózatunk a világ minden részén az ügyfelek rendelkezésére áll.”

A TITAN szélessávú fűrészgép berendezések a világ legnehezebb piacain is bizonyították az előnyeiket. A Dél-afrikai Patula fűrészüzemben TITAN gépekkel fűrészelik a szerkezeti fát nagy mennyiségben. A Patula üzemben működik egy TITAN dupla függőleges szalagfűrész, egy TITAN kéttengelyes sorozatvágó, egy TITAN kétfejes hosszantvágó fűrész és két TITAN kézi deszkaszélező rendszer. „Nagy mennyiségre képes szélessávú fűrészelési technológiára volt szükségünk, amely megbízhatóan fűrészel az általunk elvárt minőségben, és szükségünk volt további szabad kapacitásra, hogy a jövőben terjeszkedni tudjunk” - mondta Phillip Anderson a Patula fűrésztelep vezetője. „Pontosan ez az, amit most elértünk.”

A Wood-Mizer gépcsaládok
A TITAN szélessávú gépek jelentősen kibővítik a Wood-Mizer termékkínálatát, amely mostantól két fő termékcsaládból áll majd, amelyek közül mindkettő a végfelhasználók egy adott típusát célozza meg a mennyiség és a költségkeret tekintetében.

• A Wood-Mizer hordozható és ipari fűrészgép családja továbbra is rendelkezésre bocsátja a keskeny szalagos fűrészgépeket, a belépő szintű gépektől a professzionális gépeken át az ipari fűrészgépekig.

• A Wood-Mizer TITAN termékek erős, szélessávú fűrészipari berendezések a nagy teljesítményű fűrészipari alkalmazásokhoz.

Minden TITAN terméket úgy terveztünk, hogy egyedüli gépként vagy meglévő gépsorba bekapcsoltként is használható legyen, vagy ki lehessen építeni egy önállóan működő fűrészgép sort, amely a végfelhasználó igényeihez alkalmazkodik. A TITAN gépcsaládhoz tartozó elsődleges és másodlagos rönkhasító fűrészgépek különböző átmérőjű rönköket tudnak fűrészelni 100-600 mm között. Emellett a Wood-Mizer szélessávú szalagokat is kínálni fog a TITAN gépeken történő használathoz, max. 150 mm-es szalag szélességgel.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Hírszoba


    Hírek

  Cikkek 


Online kapcsolat