• Image 1
  Image 2
  Image 3
  Image 4
  Image 5
  Image 6

PROFESSZIONÁLIS FŰRÉSZGÉPEK

Fűrészelje a saját fáját belépő szintű vagy nagyteljesítményű professzionális fűrészfelszereléssel.

IPARI FŰRÉSZGÉPEK

Növelje a jövedelmezőséget az innovatív kialakítású ipari fűrészmegoldásokkal.

SZALAGOK ÉS A SZALAGOK KARBANTARTÁSA

Fűrészeljen bármilyen fafajtát magabiztosan a szalagtípusok és profilok széles skálájával.

FŰRÉSZGÉP TARTOZÉKOK

Bővítse a fűrészgép képességeit a kiegészítő felszerelésekkel.

FűrészgépekVízszintes hosszantvágók

Formázók

Fűrészgépek

Szélezőfűrészek

 • EG350

Vízszintes hosszantvágók

Függőleges fűrészek

 • SVS

Széles szalagok

Legfrissebb hírek

Nagy pajta Vermont központi részén, amely a permakultúra kutatási központjaként szolgál

2018. október 29.

Nagy pajta Vermont központi részén, amely a permakultúra kutatási központjaként szolgál

Ben Falknak szüksége volt egy pajtára, amely a permakultúra kutatási központjaként és ehhez kapcsolódó tanfolyamok helyszínéül szolgál. Ehhez Vermont központi részén, egy 70 hektáros területen talált helyet.

Ben megérte a helyi fűrészmestert, David Johnson-t, aki a fából készült épületek szakértője, hogy a farmon található faanyagot feldolgozza. Az eredmény egy gyönyörű, 3 szintes pajta, amely kizárólag fával van beburkolva, ami teljes mértékben a farmról származik. David egy Wood-Mizer BiMETAL szalaggal felszerelt LT40 hidraulikus fűrészgéppel dolgozott fel 70 köbméter fehér és vörös fenyőt a pajta tartószerkezetéhez.

A pajta tradicionális fakeretes stílusban épült csapkötéssel és beeresztéssel. David egy teljes csapattal dolgozott együtt, akik kialakították az alapot, a falakat és a tetőt. David elmondta, hogy a fűrészgépének a hordozhatósága, sebessége, és azon képessége, hogy a kívánt méretű faanyagot tudja előállítani, mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy mindössze 10 hét alatt készüljön el a tartószerkezet.

A következő hónapok során elkészültek a falak, a padlózat és végül a teljes pajta. Ben becslése szerint mintegy 25.000 dollárt tudott megtakarítani azzal, hogy a farmról szerezte be a faanyagot, és azzal, hogy David-ot bízta meg a faanyag fűrészeléséhez és a 12x22 m-es pajta megépítéséhez. Ben elmondta, hogy mindenki nagyon szereti az új kutatási központot. „Rendkívül boldog vagyok, hogy elkészült ez a gyönyörű pajta” – mondta Ben.

Szerző: Chase WarnerPrint

Name:
Email:
Subject:
Message:
x