• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Történetek és cikkek

A Wood-Mizer a WIDE opcióval bővíti a népszerű LT15CLASSIC mobil fűrészgépet

2023. január 11.

A Wood-Mizer a WIDE opcióval bővíti a népszerű LT15CLASSIC mobil fűrészgépet

A népszerű, sokoldalú és kompakt LT15 fűrészgép sorozat az LT15CLASSIC WIDE Mobil bevezetésével bővül, amely a mobil LT15 gép funkcióit szélesebb fűrészfejjel kombinálja. „Ez egy érdekes ajánlat azon cégek és magánszemélyek részére, akiknek nagyobb rönköket kell feldolgozniuk. Az LT15CLASSIC WIDE Mobil fűrészgép a nagy sikerű LT15 modellek bevált és megbízható mérnöki tervei alapján készült, amelyek világszerte elismerést váltottak ki a felhasználók körében” – mondja Hubert Powietrzyński, a Wood-Mizer értékesítési vezetője.  
 
Az LT15CLASSIC WIDE Mobil hordozható alváza bárhová elszállítható, így azonnal elkezdheti a fűrészelést. A fűrészelés megkezdéséhez a felhasználónak csak el kell távolítania a sárvédőket, fel kell oldania a fűrészfej szállítás közbeni rögzítőjét, és a munkapadot ki kell szinteznie a talajhoz.Az alváz kialakítása az S3 típusú munkapadra épül, amely 3, egyenként 1,95 m hosszú szegmensből áll. A munkapad hat szabványos oldaltámasztóval és három kézi rönk rögzítővel van felszerelve a rönk megfelelő rögzítéséhez. Az LT15CLASSIC WIDE mobil fűrészgép alap munkapad konfigurációja lehetővé teszi legfeljebb 5,2 m-es rönkök vágását. A hatékonyabb rönk felrakodás érdekében a gép felszerelhető egy kézi csörlős berakodó rámpával. A szabványos rönk ék lehetővé teszi bármely kúpos rönk hatékony szintezését és elhelyezését.  

Az LT15CLASSIC WIDE Mobil utánfutó csomaggal érkezik (1500 kg-ig), amely egytengelyes, van rajta egy támasztókerékkel ellátott vonószerkezetet, nyolc állítható tartóláb, egy világító egység, oldalsó helyzetjelző lámpák és oldallapok. A munkapadot újratervezték és megerősítették, hogy jobban illeszkedjen az alvázhoz, míg az elektromos vezetékek speciális burkolatok alatt vannak rögzítve.    
Az LT15CLASSIC WIDE Mobil másik lényeges eleme a szélesebb fűrészfej, amely maximum 90 cm átmérőjű rönkök fűrészelését teszi lehetővé, így ez a modell a legnagyobb kapacitású fűrészgép az LT15-ös termékcsaládban. A szalagkerekek közötti távolság 88 cm-re nőtt, ami lehetővé teszi a 82 cm-es maximális szélességű és a 27 cm maximális vastagságú termékek előállítását. A szélesebb rönkök vágásához újratervezett fűrészfejhez 4470 mm hosszú szalagok szükségesek, amelyeket a szabványos 483 mm-es szalagkerekeken futnak.  

Az eredeti Wood-Mizer 32-35 mm széles szalagok produktív és gazdaságos fűrészelést tesznek lehetővé. A keskeny bevágású technológiával a gépkezelő minden rönkből sokkal több fát tud előállítani, miközben kevesebb fűrészpor keletkezik.
 
Okosabb és gyorsabb fűrészelés lehetséges a hatékony és kompakt fő hajtóművekkel – akár a 11 kW-os villanymotorral, akár a 25 LE-s benzinmotorral.
A standard konfigurációban az LT15CLASSIC WIDE mobil fűrészgép elektromos fel/le behordó rendszerrel és kézi előre-/hátramenettel rendelkezik, amely elektromos tápellátású változatban is kapható. A szalagvezető kar manuálisan működtethető, a szalagtisztító rendszer pedig hosszabb ideig jobb állapotban tartja a szalagokat, ami nagyobb pontosságot és hatékonyságot tesz lehetővé. A fűrészfej felszerelhető kezelőszervekkel az automatikus vastagságszámításhoz (SW10 beállítómű), ami nagyobb kényelmet és pontosságot biztosít a fűrészelési folyamathoz. Erősen javasolt tartozék a háncsoló is, amely meghosszabbítja a szalag élettartamát, különösen akkor, ha sokszor kell piszkos rönköket fűrészelni.   

Az LT15CLASSIC WIDE mobil gép már elérhető bizonyos piacokon, és 2 év Wood-Mizer garanciával kínáljuk. Forduljon a Wood-Mizer helyi képviselőjéhez további információval és a rendeléssel kapcsolatban.***

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Hírszoba

Közösségi média

HÍRLEVÉL

Newsletter

Ha tetszett Önnek ez a cikk, ne maradjon le a következő cikkekről sem! Iratkozzon fel a havi értesítőnkre és a cikkeinkre, amelyet a postafiókjába kézbesítünk.

Feliratkozás