• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Történetek és cikkek

A Wood-Mizer bemutatja a belépő szintű LX50START fűrészgépet a rönkök gazdaságos fűrészeléséhez

2022. november 17.

A Wood-Mizer bemutatja a belépő szintű LX50START fűrészgépet a rönkök gazdaságos fűrészeléséhez

A Wood-Mizer a nagy népszerűségnek örvendő LX fűrészgép-sorozatot kibővíti a kompakt és belépő szintű LX50START-tal azok számára, akik csak alkalmanként és kis mennyiségben fűrészelnek rönköket. Az egyszerű kialakítás és a bevált mérnöki megoldások a Wood-Mizer fűrészgépek magas színvonalú szabványaival kombinálva nagyfokú fűrészelési pontosságot és megbízhatóságot biztosítanak gazdaságos áron.

Az LX50START fűrészgép a második modell az LX50 kompakt és gazdaságos Wood-Mizer gépcsaládból, amely az LX50CLASSIC-kal együtt tökéletes választás a háztulajdonosok, erdőtulajdonosok és minden olyan felhasználó számára, akinek időről időre rönköt kell fűrészelnie, és saját maga állít elő fűrészárut. „Az LX50CLASSIC sikere bizonyítja az olcsóbb fűrészgépek iránti növekvő keresletet, miközben a vásárlók továbbra is jó minőséget, precizitást és megbízhatóságot várnak el ezektől a termékektől” – mondta Hubert Powietrzyński, a Wood-Mizer Industries lengyelországi értékesítési vezetője.     A Wood-Mizer az LX50START fűrészgépet olyan kisvállalkozások és amatőrök számára tervezte, akiknek gyorsan, és olcsón kell deszkákat előállítaniuk. Ez az egyszerű és hatékony fűrészgép tökéletes megoldás gazdaságok, vidéki háztartások, magán földtulajdonosok, valamint parkok és erdők közelében lévő telephelyek számára. De, ami a legfontosabb, nélkülözhetetlen eszköz minden olyan lelkes kezdő számára, aki bele akar kezdeni a famegmunkálási kalandba.      

Az LX sorozat összes fűrészgépe kétoldalas fűrészfej behordó rendszerrel rendelkezik, amely nagyobb vágási stabilitást és pontosságot tesz lehetővé. Az LX50START legfeljebb 60 cm átmérőjű rönkök fűrészelésére alkalmas, és 40 cm széles deszkákat lehet vele előállítani.  

Az LX50START fűrészfeje kézi behordó rendszerrel van felszerelve a fel/le és előre/hátra mozgatáshoz, ami stabil és intuitív kezelést tesz lehetővé. A szalagtisztító rendszer a fűrészpor, a gyanta vagy a kéreg hatékony eltávolításával tisztán tartja a szalagot, a szalagkerekeket és a vezetőgörgőket. A szalagfeszítő mechanizmus kar csökkenti a vibrációt és biztosítja a nagy fűrészelési pontosságot.

Az LX50START fűrészgép kerete kiváló minőségű acélból készül, és alapkivitelben a munkapad három, összesen 4 m hosszúságú szegmensből áll. A munkapad több (egyenként 1,33 m hosszú) szegmenssel bővíthető a hosszabb rönkök fűrészeléséhez. A standard S3 típusú munkapad két erős oldaltámasszal és egy központi rönk rögzítővel rendelkezik, opcionálisan pedig felszerelhető munkapad kiegyenlítő lábakkal is. Az LX50START a következő opcionális kiegészítőkkel szerelhető fel: kitámasztó rögzítő a rönkök munkapadra való felrakásához, valamint egy rönk támasztó ék az egyenetlen rönkök fűrészeléséhez.    

A Wood-Mizer a fűrészgépek és famegmunkáló gépek globális gyártója, amely nagyon jól ismeri az ökológiai és környezetvédelmi kérdéseket. Minden Wood-Mizer fűrészgép ultra vékony szalaggal van felszerelve, hogy növelje a hozamot minden rönkből és csökkentse a fűrészportermelést. Az LX50START 1 mm vastag és 32 mm széles szalaggal rendelkezik, amely minimális motorteljesítményt, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást vagy kevesebb elektromos energiát igényel. Az LX50START felszerelhető 4 kW-os villanymotorral vagy 7 LE-s vagy 14 LE-s benzinmotorral.   

 
Az LX50START megvásárolható a Wood-Mizer online áruházban valamint a helyi értékesítési képviselőn keresztül is. Egyetlen 160 x 65 x 100 cm-es raklapon szállítjuk, és az egyszerű összeszerelése lehetővé teszi, hogy még aznap megkezdje a fűrészelési projektjét. Minden szükséges kézikönyv és oktatófilm elérhető az interneten. A gépet az EU-ban gyártjuk, és kétéves garanciát adunk hozzá.

***

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Hírszoba

Közösségi média

HÍRLEVÉL

Newsletter

Ha tetszett Önnek ez a cikk, ne maradjon le a következő cikkekről sem! Iratkozzon fel a havi értesítőnkre és a cikkeinkre, amelyet a postafiókjába kézbesítünk.

Feliratkozás