• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Történetek és cikkek

2023. május 4.

Hogyan csomagoljuk ki biztonságosan a szalagokat

Tekintse meg az oktatóvideót, azzal kapcsolatban, hogy miként lehet biztonságosan kicsomagolni a fűrészlapokat egy lapos dobozból, és előkészíteni a fűrészeléshez.Amikor megérkezik a szalag, fontos tudni, hogy miként kell biztonságosan kicsomagolni és felkészíteni a szalagokat a fűrészelésre. A szalag kezelése közben mindig viseljen védőszemüveget és kesztyűt.

1. Kövesse a dobozra nyomtatott utasításokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megfelelő oldal néz felfelé. Késsel vágja át a csomagolószalagokat, és nyissa ki a dobozt.
2. Mielőtt eltávolítaná a szalagot a dobozból, ellenőrizze, hogy a fogak a testétől elfelé mutatnak, és a fém kapocs rögzíti a pengéket. Vágja le a pengéket összefogó műanyag pántot.3. A lapos dobozban lévő perec formára csomagolt szalagok esetén fogja meg a legbelső szalagot. Emelje ki a dobozban lévő maradék szalag közül, és szorítsa össze, hogy átvezesse a fémkapcsos nyíláson.4. Határozottan irányítsa a kiszabaduló szalagot a kezében, és vegye ki a szalagot a dobozból miközben stabilan tartja.


***

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Hírszoba

Közösségi média

HÍRLEVÉL

Newsletter

Ha tetszett Önnek ez a cikk, ne maradjon le a következő cikkekről sem! Iratkozzon fel a havi értesítőnkre és a cikkeinkre, amelyet a postafiókjába kézbesítünk.

Feliratkozás