• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Történetek és cikkek

Mi teszi ennyire különlegessé a Wood-Mizer DoubleHARD szalagokat?

2017. augusztus 1.

Mi teszi ennyire különlegessé a Wood-Mizer DoubleHARD szalagokat?

A Wood-Mizer DoubleHARD szalagokat a világ minden részén használják, és a fűrészmesterek már évek óta ezekre a szalagokra tekintenek úgy, mint a munka megbízható zászlóshajójára és munkalovára. A DoubleHard szalagok azért ennyire különlegesek, mert a Wood-Mizer kiváló minőségű ötvözött acélt használ, a fogakat pedig indukció keményíti meg, és mindez tartós és megbízható szalagot eredményez, amely a szabványos szén szalagokhoz képest dupla olyan kemény és kétszer annyi ideig marad éles.

A DoubleHARD szalagok nem véletlenül ennyire különlegesek és nem véletlenül számítanak az egyik legnépszerűbb szalagnak a fűrésziparban. A DoubleHARD szalagok kemények, tartósak és nem fáradnak vagy használódnak el idő előtt. Minden egyes fogat számítógép vezérlésű berendezés állít be pontosan, és élez meg teljesen szuper csiszoló CBN technológiával a legmagasabb szalagminőség biztosítása érdekében bármelyik fűrészelési alkalmazáshoz. Az összes Wood-Mizer szalag teljesítményi minősége ellenőrzésre kerül több mint 100 vizsgálattal és ellenőrzéssel az alapanyagok kiválasztásától kezdve a végső élezésig.

A világ 130 országában több mint 75 000 Wood-Mizer fűrészgép működik, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy olyan profilú szalagokat gyártsunk, amelyek a világon fellelhető összes fafajtát el tudják fűrészelni. A Wood-Mizer a DoubleHARD szalagok széles választékát kínálja, amelyeknek a vastagsága és profilja kielégíti a normális és a speciális vágási igényeket. A DoubleHARD szalagok választéka páratlan vágási minőséget kínál, függetlenül attól, hogy fagyott faanyagot, puhafát, keményfát, csomós fát kell fűrészelni, vagy olyan esetekben, amikor a keskeny fűrészjárat rendkívül fontos.

4/32 fogprofil
A Wood-Mizer legalacsonyabb, 4 fokos horogszöge fagyott fák, sűrű keményfák és csomós puhafák fűrészeléséhez használható.


7/34 és 7/39 fogprofil
Stabil, teljes körű szalag, nagy fogak közötti résszel keményfa fűrészeléséhez, nagyobb teljesítményű motor esetén.


9/29 fogprofil
Ideális szalag alacsonyabb motorteljesítményhez és fagyott fa, keményfa és kisebb átmérőjű rönkök fűrészeléséhez.


10/30 fogprofil
Nagyon népszerű általános célú szalag vegyes keményfák, például vörös tölgy, cseresznye, dió, puha juhar és nyár fűrészeléséhez.


13/29 fogprofil
A Wood-Mizer legmagasabb 13 fokos horogszöge kiválóan alkalmas olyan puhafák fűrészeléséhez, mint a fenyő, erdei fenyő és lucfenyő.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Hírszoba

Közösségi média

HÍRLEVÉL

Newsletter

Ha tetszett Önnek ez a cikk, ne maradjon le a következő cikkekről sem! Iratkozzon fel a havi értesítőnkre és a cikkeinkre, amelyet a postafiókjába kézbesítünk.

Feliratkozás