• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Történetek és cikkek

Wood-Mizer hosszantvágó fűrész megoldások

2019. április 24.

Wood-Mizer hosszantvágó fűrész megoldások

A Wood-Mizer hosszantvágó fűrészek teljes választékát kínálja a kezdő szinttől kezdve egészen az ipari méretekig.

Gyakran előfordul, hogy a széldeszkák értéke teszi nyereségessé a fűrészüzemet, és menti meg a bezárástól. Ez még ennél is fontosabb a nagysebességű, ipari fűrészüzemek esetében, ahol még több faanyagot lehet kinyerni, még gyorsabban, pontosabban, és hatékonyabban. Ha a faanyag visszanyerési program nem tud lépést tartani a fűrészüzemen áthaladó mennyiséggel, a hatékonyság és a pontosság lecsökken, a folyamat rossz irányba kezd haladni. Ezeket a problémákat a megfelelő gépek kombinációjával lehet elkerülni.

A közepes méretű vállalkozások számára a HR500 és a HR700 gépek megkönnyítik a hatékonyság növelését azzal, hogy a rönkök deszkákká fűrészelése helyett a hosszantvágást alkalmazzák. A gyártók azzal is csökkenthetik a faanyag beszerzési költségeiket, hogy vastagabb fát vásárolnak olcsóbban, és ezután lefűrészelik a kívánt vastagságra hosszantvágással.


A Wood-Mizer vékony vágású, keskeny ipari HR500 és HR700 gépei egy, vagy többfejes hosszantvágási megoldást kínálnak, amellyel egyszerre akár 6 deszka is fűrészelhető. Ezeket a gépeket úgy terveztük, hogy a kis és közepes méretű ipari üzemek részére nyújtsanak megoldást, ahol a mennyiség, pontosság és sebesség egyre fontosabb a nyereségességhez.

A termelékenység további növelése érdekében a Wood-Mizer olyan ipari TITAN berendezéseket kínál, amelyek mind az elsődleges, mind a másodlagos lebontáshoz megoldásokat kínálnak. A TITAN HR2000 hosszantvágó fűrész lehetővé teszi a fűrészmesterek részére, hogy széles szalagokat használjanak a nagyobb termelékenység érdekében, vagy keskeny szalagokat azok részére, akik a szalagok egyszerűbb karbantartását választják.


A TITAN HR4000 és HR6000 hosszantvágó fűrészek a Wood-Mizer ipari gépek zászlóshajói. Ezek a gépek egy- vagy kétfejű konfigurációban kaphatók, a széles szalagokkal akár 152 mm széles faanyagot is fel lehet dolgozni, és a vágási sebesség 60-80 m/perc, amely mellett pontos vágásokat lehet tenni és jó a visszanyerési arány is.
Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Hírszoba

Közösségi média

HÍRLEVÉL

Newsletter

Ha tetszett Önnek ez a cikk, ne maradjon le a következő cikkekről sem! Iratkozzon fel a havi értesítőnkre és a cikkeinkre, amelyet a postafiókjába kézbesítünk.

Feliratkozás