• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Történetek és cikkek

Wood-Mizer TOOLS: körfűrészlapok többfűrészes gépekhez

2019. február 6.

Wood-Mizer TOOLS: körfűrészlapok többfűrészes gépekhez

A Wood-Mizer néhány évvel ezelőtt elkezdte a Wood-Mizer TOOLS szerszámok gyártását. Ennek a termékcsoportnak a részét képezik a körfűrészlapok is, többfűrészes gépekhez.

A Wood-Mizer körfűrészlapokat nedves és száraz puhafákhoz lehet használni. A lapok egy ragadásmentes réteggel vannak bevonva, ami jelentősen csökkenti a súrlódási együtthatót és megakadályozza, hogy a fűrészpor ráragadjon a fűrészlap felszínére, és elkerülhető a lap túlzott felmelegedése is. A fekete bevonattal rendelkező fűrészlapok többfűrészes gépekhez kiváló minőségűek és hosszú az élettartamuk.

Az ügyfelek visszajelzései nagyon pozitívak. Bartosz Bek úr Lengyelországban például a következőket mondta: „Azt tapasztaltuk, hogy ennek a fűrészlapnak a használatával csökkent a műhelyünk energiafogyasztása, viszont továbbra is fenn tudtuk tartani a termékeink kiváló minőségét. A fűrészlap teste robosztus és stabil, és a karbid vágófogak kiváló minőséget produkálnak, ami lehetővé teszi az élezés mennyiségének növelését és azt, hogy folyamatosan pénzt takarítsunk meg a fűrészlapok vásárlásakor. A vágás is precízebb, és kevesebb zajt kelt. A Wood-Mizer körfűrész lapok kiváló minőségűek még több élezés után is. Mindennap használjuk ezeket a fűrészlapokat, és elmondhatjuk, hogy ez a termék egyértelműen jobb, mint a más márkájú termékek.”

Hívja fel a Wood-Mizertó, és kérdezze meg a fűrészlap árát, majd hasonlítsa össze a versenytársak termékeinek árával. Próbálja ki a Wood-Mizer TOOLS fűrészlapokat!Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Hírszoba

Közösségi média

HÍRLEVÉL

Newsletter

Ha tetszett Önnek ez a cikk, ne maradjon le a következő cikkekről sem! Iratkozzon fel a havi értesítőnkre és a cikkeinkre, amelyet a postafiókjába kézbesítünk.

Feliratkozás