Hírek

Új Wood-Mizer fűrészgépek, szélezők és csiszolók a LIGNA 2019 kiállításon

2019. április 3.

Új Wood-Mizer fűrészgépek, szélezők és csiszolók a LIGNA 2019 kiállításon

A LIGNA 2019-en a Wood-Mizer új csiszoló/gyalu termékcsaládot mutat be, valamint új fűrészgépeket mind a nagy termelőüzemek, mind a kezdők részére.

A Wood-Mizer közel 700 nm-es bemutató területén a következő fafeldolgozó berendezések lesznek kiállítva:


• A nagy volumenű fűrészeléshez - a TITAN termékcsalád egyedi gépei, mint például a WB2000 szélessávú fűrészgép, optimalizáló szélező szkennelési képességgel és egy nagy kapacitású EG800 TITAN Multirip.


• Egy új, 4-oldalas gyalu/csiszoló amelyet a Wood-Mizer Svédországban gyárt. Ezek a gépek lehetővé teszik, hogy a kis- és közepes méretű műhelyek elkezdhessék a fából készült késztermékek gyártását, minimális beruházásokkal a gépekbe.


• Az LT15WIDE és az LT70WIDE professzionális fűrészgépek szélesebb, 50 mm-es szalaggal. Ezek a fűrészek lehetővé teszik a nagy átmérőjű rönkök vágását, és a széles faanyagok előállítását.

• A bemutató terület egy részén a Wood-Mizer TOOLS kap helyet - különböző keskeny és széles szalagok, körfűrészlapok, kések és más favágó eszközök. Az élező eszközök is kiállításra kerülnek.

Üdvözöljük a Wood-Mizer standján a LIGNA MESSE-n Hannoverben, 2019. május 27-31. Az # FG K44 narancssárga állvány a 25. és a 27. csarnok közötti nyitott területen helyezkedik el.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Hírszoba

Közösségi média