Hírek

A Wood-Mizer bemutatja az MP260 négyoldalas csiszolót/gyalut

2018. szeptember 26.

A Wood-Mizer bemutatja az MP260 négyoldalas csiszolót/gyalut

Az új MP260 csiszoló/gyalu teljes rugalmasságot biztosít ahhoz, hogy a faipari vállalkozások teljesen kész végtermékeket tudjanak előállítani.

A Wood-Mizer bemutatja az MP260 négyoldalas csiszolót/gyalut — amely egy sokoldalú, kompakt gép, amelyet a professzionális famegmunkálók, asztalosok részére terveztünk, akik az építőiparban dolgoznak. Az MP260 megfizethető, és könnyen használható, a faanyag mind a négy oldalát lecsiszolja/gyalulja egyetlen tolással, mint például a padlókat, csiszolt gerendákat, szegőléceket, szekrény burkolatokat, egyéb léceket, ajtó- és ablakkereteket, valamint bútor elemeket.

Az MP260 legfontosabb funkciói
• 4-oldalas gyalulás és csiszolás egyetlen tolással.
• Nagy, 4-oldalas vágási kapacitás - 260 mm széles x 100 mm magas.
• Még nagyobb 1-oldalas és 2-oldalas gyalulási/csiszolási kapacitás.

„Az MP260 csiszoló/gyalu tökéletes kiegészítője egy Wood-Mizer fűrészgépnek”- mondta Robert Baginski, a Wood-Mizer Industries elnöke. „Ezzel a sokoldalú és hosszú élettartamú csiszoló/gyaluval, amelyet Wood-Mizer fűrészgéppel együtt lehet használni, az ügyfeleink teljes mértékben kihasználhatják a kreativitásukat, és mindent elő tudnak állítani, amire az ügyfeleiknek szüksége van – a rönktől kezdve a végleges késztermékig.”

Az MP260 raklapon érkezik, és minimális összeszerelésre van szüksége. A Wood-Mizer az MP260-hoz biztosít gyalukéseket és csiszoló korongokat, valamint egy komoly fűrészpor elszívó rendszert.

Az MP260 gyalu/csiszoló kiadásával a Wood-Mizer tovább erősíti a szerepét, mint amely keskeny szalagos fűrészgépeket gyárt világszerte, minden olyan gépet rendelkezésre bocsát, amely a rönköktől kezdve végleges késztermékeket tud előállítani — a Wood-Mizer tudásával, cserealkatrészeivel és szolgáltatásával együtt.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Hírszoba

Közösségi média