Hírek

Wood-Mizer MP360 nagyteljesítményű csiszoló/gyalu

2018. október 10.

Wood-Mizer MP360 nagyteljesítményű csiszoló/gyalu

Már elérhető a Wood-Mizer termékválasztékában az MP360-as négyoldalas csiszoló/gyalu –  magas termelékenységű, nagy kapacitású gép, melyet műhelyekben való használatra terveztek. Nagyobb a kapacitása és az óránkénti termelési szintje, mint a népszerű Wood-Mizer MP260-as csiszoló/gyalunak. Az MP360 a deszkák és gerendák csiszolását és gyalulását mind a négy oldalon egyidőben végzi, késztermékek széles választékát biztosítva.

Az MP360 főbb jellemzői:
• Négyoldalas csiszolás és profilozás egy menetben.
• Nagy, négyoldalas vágó kapacitás - 350 mm széles x 160 mm magas.
• Egy-és kétoldalas csiszolás/gyalulás esetén még nagyobb kapacitás.

Ahogy azt Robert Baginski, a Wood-Mizer Industries elnöke megfogalmazta: „Az MP360 csiszoló/gyalu nem más, mint az asztalosok valóra vált álma” Egy Wood-Mizer fűrészmalom és az MP360 együttes használatával vásárlóink a teljes famegmunkálási folyamatot ellenőrzésük alatt tudják tartani a nyers farönktől a késztermék elkészüléséig”

Ezen felül, a Wood-Mizer kínálatában megtalálhatjuk a fejlettebb MP365 modellt, mely egy ötödik rönkvágóval is rendelkezik. Ennek dőlésszöge akár 270 fokra is állítható, lehetővé téve ezzel a gép kezelője számára, hogy még egy profilt hozzáadjon bármelyik oldalról, vagy hozzá kapcsoljon csiszoló eszközöket vagy gyalukat, hogy elvégezze az utolsó simításokat a négy oldalán profilozott faanyagon.

Az MP360 és az MP365 minimális összeszerelést igényelnek, vásárlóink számára raklapon szállítjuk őket. A Wood-Mizer termékválasztékában gyalukéseket és csiszoló profilokat, valamint fűrészpor eltávolító rendszereket is kínál.

A Wood-Mizer hírneve a keskeny szalagos fűrészgépek világszintű gyártójaként egyre nő bővülő termékkínálatának köszönhetően, lehetővé téve a farönkök zökkenőmentes átalakítását deszkává és további megmunkálást követően faipari késztermékekké.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Hírszoba

Közösségi média