Hírek

Wood-Mizer TITAN HR2000 hosszantvágó fűrész

2019. május 29.

Wood-Mizer TITAN HR2000 hosszantvágó fűrész

Több TITAN gépet is úgy terveztünk, hogy keskeny sávú és széles sávú szalagokkal is fel lehessen szerelni. Ez lehetővé teszi a fűrészmesterek részére, hogy széles szalagokat használjanak a nagyobb termelékenység érdekében, vagy keskeny szalagokat azok részére, akik a szalagok egyszerűbb karbantartását választják.

A Wood-Mizer TITAN HR2000 hosszantvágó fűrész nagy teherbírású gép, és rendkívül elérhető áron kapható. A gép megfizethetősége, a testreszabási lehetőségei, és az általa nyújtott termelékenység lehetővé teszi a fűrészmesterek részére, hogy növeljék a profitjukat és a hatékonyságukat. A pneumatikusan működtetett, leszorító görgők mellett a gép nagy teherbírású, láncos be- és kihordókkal van felszerelve. A HR2000 hosszantvágó fűrész egy, vagy kétfejes változatban kapható, a gágási követelményektől függően.


Egyfejes konfiguráció

Az egyfejes változaton 32 és 80 mm közötti szélességgel rendelkező szalagok használhatók, amelyek különböző fogbeállításokkal rendelkeznek, vagy Stellite (65-80 mm-es) fogakkal. Ha keskenyebb (38 vagy 50 mm-es) vágásokat szeretne ejteni, ez is megoldható. Ha 3 hüvelykes (76,2 mm-es) Stellite fogas szalagokat használ, a gép 40 m/perc sebességgel tud fűrészelni, úgy hogy a vágás egyenes marad.


Kétfejes konfiguráció
A kétfejes hosszantvágó fűrész garatja 350 mm széles és 290 mm magas, és pontos, gyors hosszantvágó fűrészelésre képes. Az erős keretes gép könnyen mozgatható és beépíthető meglévő gépsorba.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Hírszoba

Közösségi média