ReSharp szolgáltatás

Bízza a szalagok élezését a szakértőkre 

A Wood-Mizer forgalmazói közül sokan kínálják fel a teljes ReSharp szolgáltatásunkat, ahol nem csak megélezzük a szalagjait, hanem újra dolgozzuk őket, hogy újszerű minőségűek legyenek. A ReSharp élező pontokon ugyanazokat a gépeket használják, mint amelyeket a Wood-Mizer gyártósoraiban. Minden szalagot a legjobb CBN technológiával élezünk, számítógépes fogbeállításokkal a pontos, egyenes és sima vágásokhoz.

Vásárlói szalagkarbantartási csomag

A Wood-Mizer kifejlesztett egy sor élezési eszközt az ön igényeinek megfelelően az alapvető élezőktől az ipari nagy teljesítményű élezőkig. Azon ügyfeleink részére, akik nem tudják igénybe venni a Re-Sharp szolgáltatásunkat, van egy szalagkarbantartási csomagunk, amely lehetővé teszi számukra, hogy saját maguk újítsák fel a szalagjaikat. A szalag karbantartási rendszer "gyárihoz közeli" eredményeket biztosít az ön számára. Az élező és beállító eszközt körültekintően úgy terveztük, hogy ideális egyensúlyt mutasson fel az elérhetőség és a kimagasló eredmények között, és hosszú élettartamot biztosítson nehéz munkakörülmények között.

Minden Wood-Mizer élező az erősen koptató CBN köszörűkorong technológiát használja a legjobb élezési eredmények eléréséhez. A Wood-Mizer gyártja a saját CBN korongjait, amelyek előre meg vannak élezve minden egyes szalagtípushoz, így nincs szükség az élező kő beállítására. Ha Wood-Mizer CBN korongot használ a szalagjainak az élezéséhez, akkor a gyári előírásoknak megfelelően fogja élezni a szalagokat.