WOOD-MIZER DANUBIA, S.R.O. /HUNGARY KFT./

Európában, 1990-ben, a Wood-Mizer márka egyik első képviselőjévé id. Túróczy Vojtech, a Wood-Mizer Danubia társaság megalapítója vált. A cég székhelye Komárnoban /Szlovákia/ található. A 2002-es évig, amikor id. Túróczy Vojtech repülőszerencsétlenségben tragikus körülmények között elhunyt, az érdekkörünkben (Szlovákia, Magyarország, Csehország) több mint háromszáz Wood-Mizer szalagfűrészt helyezett el, amelyek részére manapság a cég szervizszolgálatást és pótalkatrészeket biztosít. Így kitörölhetetlenül hozzájárult a Wood-Mizer márka hírnevéhez a világ e területén. Az alapító tevékenységeit jelenleg utódai, fia és unokája folytatják. Ügyfeleikkel együtt büszkék a márkanévre, amely a rönkhasításban világelső. Hitvallásuk az, hogy az ügyfeleknek olyan szolgáltatásokat nyújtsanak, amelyek méltóak az ágazat legtekintélyesebb márkájához.

Miért a Wood-Mizer? A Wood-Mizer részére a bizalom több, mint egy szó. Ez a vállalkozás módja. Azt a minőséget fejezi ki, melynek köszönhetően a Wood-Mizer a fafeldolgozó iparban vezető szerepre tett szert. A Wood-Mizer alkalmazottainak kifejezett prioritása az ügyfelekkel való jó viszony kiépítése, így a jövőjükbe való beruházás biztonságossá válhat.

Az amerikai és lengyel fafeldolgozói tevékenységekből származóan a Wood-Mizer évente 3 millió USD összegben értékesít szárított fűrészárut, válogatott fűrészárut, padlóburkolatot, és egyéb módon megmunkált anyagot. Több szállító saját szalagfűrészgéppel rendelkezik, és maga termeli a fűrészárut.

Ismerjük a fűrészek kezelését is, nem csak a gyártásukat.
Mi rejlik a név mögött?
Wood = fa
Mizer (szótári forma Miser) = túlzottan takarékoskodni, nem pazarolni

Már a Wood-Mizer név elárulja, hogy az erdei források észszerű kihasználását természetes felelősségünkként értjük. Tudatosítjuk, hogy az emberek a jövőben is szeretnék folytatni a fakitermelést, és ezért arra törekszünk, hogy minden egyes fából a maximumot hozzuk ki. Ma a Wood-Mizer fűrészek vékony metszése a legjobb mód arra, hogyan érjük el a fa hatékonyabb értékesítését a körfűrész 6-9 mm vastag metszésével szemben. A nagy teljesítményű fűrészgépeink, mint az LT40-es sorozat, egy főre számítva naponta azonos mennyiségű fűrészárut képesek kitermelni, mint a hasonló, legproduktívabb fűrészgépek, de ezt egyharmaddal kevesebb farönk feldolgozásából érik el.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Kérjen értesítést e-mailben az exkluzív ajánlatainkról, új termékeinkről, és a különleges rendezvényeinkről.