Cikkek

Hordozható fűrészgép szórakozás, terápia és kikapcsolódás céljából

– A Wood-Mizer fűrészgéppel gyerekjáték a fűrészelés! Pihentető és terápiás hatású – mondja Jon Scott, egy New York-i (USA) fafeldolgozó.

Amikor a munka és a hobbi egybeesik: egy svéd asztalosműhely története

– A hobbim a munkám, amit mindig örömmel végzek. Az életem valóra vált álom. – Ezt tartja Rasmus Ström a faipari munkákról a svédországi Falköping községben működő Ädelsnickaren („A remek asztalos”) nevű asztalosműhelyében.

A Wood-Mizer fűrészgépek segítik Pakisztánban a fejlődést és a nők szerepvállalását

A Ciqam Green Solutions Private Limited, röviden Ciqam Pakisztán északi részén. A „ciqam” „zöldet” jelent burusaszki nyelven, ami a növekedést és a jólétet szimbolizálja. A Ciqam erősíti a nők szerepét, előmozdítja a nemek közötti egyenlőséget és a fenntarthatóságot.

Egy lengyel vállalkozó Wood-Mizer fűrészgéppel vitte sikerre a faipari vállalkozását

Zygmunt Koss lengyel vállalkozó arról beszél, hogyan lett szenvedélye a fafeldolgozás, és hogyan ért el üzleti sikereket a megfelelő technológiának köszönhetően.

Különleges fakápolna építése egy farmon az USA-ban

"40 éve vagyok építőmester, és az elmúlt évek során rengeteg különböző dolgot építettem. Ám azt hiszem, ez a kápolna a legkülönb dolog, amit valaha alkottam" – mondja Bill Miskiman, egy farm tulajdonosa Connecticutban, a különleges Trinity Knot kápolna egyik építője.

A svéd testvérpár sikeres építőipari és asztalosműhelye

Göran & Lennart Ståhl faipari termékeket gyárt, és minőségi fával látja el a helyi ügyfeleket svédországi házak építéséhez és burkolásához. A testvérek elsősorban a Wood-Mizer faipari termékcsaládjának szerszámait és gépeit használják, köztük a négyoldalas MP260 gyalu/csiszoló és az MP160 vékonyító gépet. "Ezek a Wood-Mizer gépek könnyen kezelhetők és hatékonyak. Őszintén szólva még több Wood-Mizer gép beszerzését tervezzük, mert nagyon elégedettek vagyunk a berendezések működésével" – mondja Göran mosolyogva.

A Wilson Enterprises növekszik a Wood-Mizer WB2000 ipari fűrészipari rendszerrel

A Michigan államban található, családi tulajdonban lévő és család által üzemeltetett Wilson Enterprises 1985 óta kínál kiváló minőségű fatermékeket lakberendezési, építőipari és kézműves projektekhez. A közelmúltban a vállalat befektetett egy Wood-Mizer WB2000 ipari fűrészipari rendszerbe, hogy házon belül dolgozza fel a rönköket késztermékekké. A cég a fatermékeit közel 5000 kiskereskedelmi üzletben kínálja szerte az Egyesült Államokban.

KEDVENC MUNKA EGY ÉLETRE VONATKOZÓAN – egy svéd famunkás története

„A fatelepeken árult fűrészáru drága, ezért az emberek keresik a módját, hogy olcsóbban vásárolhassák meg. Felhívnak, és én bármit elkészítek nekik – padlót, falakat és tetőburkolatokat, sőt néhány speciális elemet is a történelmi házakhoz. Ezekhez a minőségi termékekhez 200 éves erdőkből származó rönköket használok” – magyarázza Hans Larsson, a svéd Vansbro város fűrész- és asztalosmestere.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Kérjen értesítést e-mailben az exkluzív ajánlatainkról, új termékeinkről, és a különleges rendezvényeinkről.