Hírek

Teljesen hidraulikus, minden funkcióval és teljes elégedettséggel - Fedezze fel az új Wood-Mizer LT20START fűrészgépet!

20.02.2024

Olyan fűrészgép kidolgozása volt a célunk, amely hihetetlenül vonzó áron ötvözi a hidraulikát és a funkciókat. Az LT20START fűrészgéppel elértük ezt a célt. Ez a fűrészgép praktikus megoldásokkal ötvözi a fejlett technológiát, és kivételes fafeldolgozási minőséget biztosít nagy beruházás igénye nélkül! Az LT20START kielégíti a piaci igényeket, mindazt egyesítve, amit a fafeldolgozó szakemberek elvárnak.

Fedezze fel a Wood-Mizer LX50START és LX50SUPER gépeket – olcsó fenntartású fűrészek a legjobb áron

24.10.2023

A Wood-Mizer felfrissítette az LX50 fűrészgépei sorozatát, kínálatát az aktuális piaci viszonyokhoz és az ügyfelek növekvő elvárásaihoz igazítva. Az ügyfelek egyre gyakrabban keresnek olyan költséghatékony termékeket, amelyek a professzionális gépekhez hasonló teljesítményt nyújtanak. Tökéletes példa erre az LX50START és LX50SUPER új változata, amelyek a leggazdaságosabb fűrészgépek a lelkes és kezdő fűrészelők körében.

Wood-Mizer MS500 – sokoldalú asztali körfűrész panelezési funkciókkal

26.07.2023

A fejlett asztalos gépek, szerszámok iránti növekvő keresletre válaszul, a Wood-Mizer egy rendkívül funkcionális asztali körfűrésszel – ez a Wood-Mizer MS500 – bővíti a Woodworking termékcsaládját. Ez a professzionális eszköz az európai mérnökök és a tapasztalt asztalosok együttműködésének eredménye. Úgy fejlesztettük ki, hogy megfeleljen egy kis és közepes famegmunkáló üzem mindennapi igényeinek, úgy hogy hatékonyan vághasson különféle falemezeket.

Wood-Mizer MS750 panelfűrész professzionális panelméretezéshez és favágáshoz

05.07.2023

A Wood-Mizer egy fejlett panelfűrésszel bővíti famegmunkálási kínálatát különféle panelek, falemezek és tömörfa lapok vágására. Az MS750 robusztus öntöttvas vágóegységgel, pontozó fűrészlappal, és alumínium elcsúsztatható asztallal rendelkezik. A gépet az olyan asztalos műhelyek és bútorgyártók számára fejlesztettük ki, akik folyamatosan keresik a különböző faanyagok pontos méretezésének és vágásának hatékonyabb módjait.

Bemutatjuk a Wood-Mizer LT20WIDE mobil fűrészgépet

07.06.2023

A Wood-Mizer a WIDE fej opcióval egészíti ki az LT20 fűrészgép sorozatot. Az LT20WIDE fűrészgép piacra dobásával a Wood-Mizer befejezte a WIDE opció bevezetését a teljes LT gépcsaládra, amely magában foglalja az LT15, LT20, LT40 és LT70 gépeket.

A Wood-Mizer a LIGNA 2023 kiállításon: “FROM FOREST TO FINAL FORM” - „AZ ERDŐBŐL A KÉSZTERMÉKIG”

18.05.2023

A németországi Hannoverben megrendezett LIGNA 2023 kiállításon a Wood-Mizer számos új megoldást és gépet mutatott be, amelyek lehetővé teszik ügyfelei számára, hogy versenyképesebbek legyenek, új kihívásoknak feleljenek meg, különféle faprojekteket hozzanak létre, és pénzt keressenek a rönkök késztermékké alakításával. A cég továbbra is hű marad mottójához: „From Forest to Final Form” - „Az erdőből a késztermékig”.

Bemutatjuk a Wood-Mizer rendszereket ipari felhasználáshoz a LIGNA Show 2023-on

16.05.2023

A Wood-Mizer Systems fűrészgép sorok modern és átfogó technológiai megoldást jelentenek a hatékonyság növelésére és a termelési folyamatok automatizálására vágyó vállalkozások számára. Az összes gépsor rugalmasan konfigurálható az ügyfelek igényeinek megfelelően, miközben a világszínvonalú műszaki szolgáltatás és ügyfél-támogatás biztosítja a problémamentes használatot és karbantartást.

A Wood-Mizer bemutatta legjobb famegmunkáló gépeit és megoldásait a LIGNA 2023 kiállításon

15.05.2023

Európa legnagyobb faipari szakkiállításán, a LIGNA-n a Wood-Mizer bemutatta a fafeldolgozásra szánt termékeinek teljes kínálatát, beleértve a famegmunkáló gépek és késztermékek készítéséhez szükséges berendezések teljes sorozatát. A legkeresettebb modellek között a Wood-Mizer bemutatta legújabb fafeldolgozó gépeit és megoldásait – az MP280 gyalugépet és az MS750 panelfűrészt.

Bemutatjuk a Wood-Mizer négyoldalas MP280 gyalu/csiszoló gépet

26.04.2023

A famegmunkálók folyamatosan növekvő elvárásainak eleget téve a Wood-Mizer a bevált MP260-as gépre alapozva kifejlesztette a gyalugépek második generációját, amely világszerte népszerűvé vált. Utódja, az MP280-as gyalu/csiszoló egy jól használható és sokoldalú famegmunkáló gép, amely a nagyobb MP360 gyalu/csiszoló néhány műszaki megoldását is tartalmazza.

A Wood-Mizer innovatív megoldásokat mutat be a fűrészipar és a fafeldolgozás területén a LIGNA 2023 kiállításon

05.04.2023

A Wood-Mizer arra készül, hogy a LIGNA kiállításon bemutathassa legújabb fűrészgépeit és famegmunkáló gépeit számos vásárlónak, köztük nagy és közepes fűrésztelepeknek, kisvállalkozásoknak, gazdálkodóknak, kézműveseknek és a hobbi fűrészelőknek.

Elem 1-10/50

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Kérjen értesítést e-mailben az exkluzív ajánlatainkról, új termékeinkről, és a különleges rendezvényeinkről.