Oldal nyomtatása Összehasonlításhoz ad

MB200 Széldeszka Lapoló

Raktáron
Széldeszka lapoló gép széles deszkákhoz, elszíneződött deszkákhoz és táblákhoz
A hagyományos marógéphez vagy gyaluhoz képest a SlabMizer szélesebb és vastagabb anyagokat képes megmunkálni akár 1420 mm szélességig és 203 mm vastagságig.
Leírás MB200 Széldeszka Lapoló

A SlabMizer széldeszka lapolót és hatékonyan felületkezeli és lapolja a széldeszkákat, deszkákat, és az egyéb széles faanyagokat, minimális munkaigény mellett. A hagyományos marógéphez vagy gyaluhoz képest a SlabMizer szélesebb és vastagabb anyagokat képes megmunkálni akár 1420 mm szélességig és 203 mm vastagságig, mindezt kevesebb idő alatt, váltakozó behordási sebességű motoros, irányított munkafejjel. A nagyobb kapacitás érdekében 1520 mm-es moduláris asztal meghosszabbítók adhatók hozzá a géphez az anyaghossz megnöveléséhez.

A nagy teherbírású hegesztett acél váz négy állítható szorítóval biztosítja az anyag rögzítését. Állítsa be könnyedén a vágási mélységet a marófej tetején elhelyezett kézi hajtókarral. A hajtókar alatti skálán 0,4 mm-es lépésekkel lehet beállítani a pontos pozicionálást. Egy menetben 0,4 mm és 3,2 mm közötti anyagot lehet eltávolítani.

A marófejet motoros vezérlő kapcsolja be és működteti. A vezérlőt egy hosszú kábellel a gép bármely oldalán elhelyezheti. A konzol egy acél állványhoz van rögzítve. A vezérlők része a be- és kikapcsolás, a változó adagolási sebesség, valamint az X és Y tengely joystick irányítása az anyag felületkezeléséhez.

Kiválaszthatja a marófej kézi működtetését is. A fej jobb oldalán található két tolórúd segítségével változtathatja meg a marófej helyzetét. Miután a széldeszka mindkét oldala megmunkálásra került, a finom felületkezelésre a 177 mm-es orbitális csiszolófejjel kerül sor a kívánt eredmény elérése érdekében. A műveletből származó por könnyen eltávolítható a vágófej tetején lévő 101.6 mm átmérőjű elszívó nyílással, amely porelszívó rendszerhez csatlakoztatható.

Read More
Videók MB200 Széldeszka Lapoló
Felszerelés MB200 Széldeszka Lapoló

További információ MB200 Széldeszka Lapoló
További információ
Teljesítmény
Teljesítmény 2,9 kW (3,9 LE) 3x400V - 16A 3x400V 50 Hz
Vágókapacitás
A vágás max. mélysége 3.2 mm
A vágás min. mélysége 0.4 mm
Maximális anyagszélesség 1420 mm
Maximális anyaghossz 3962 mm
Minimális anyaghossz 558 mm
Maximális anyagvastagság 203 mm
Minimális anyagvastagság 12 mm
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Kérjen értesítést e-mailben az exkluzív ajánlatainkról, új termékeinkről, és a különleges rendezvényeinkről.