Műszaki tanács

Láncfűrészgép vagy szalagfűrészgép? Átfogó összehasonlítás a választáshoz

A kisebb ingatlanok tulajdonosainak és a gazdáknak időnként deszkára kell vágniuk a rönköket olyan munkákhoz, mint a kerítésjavítás vagy a fészerépítés. Mivel a rönkfűrészelés viszonylag egyszerű és ritka feladat (ha csak egy öreg fát kell kivágni a telken, vagy ha egy erős szél kidönt egy száraz fát), a kézenfekvő megoldás a meglévő láncfűrész használata a vízszintes rönkvágáshoz szükséges tartozékokkal. Vizsgáljuk meg és hasonlítsuk össze a szalagfűrész és a láncfűrész jellemzőit, erősségeit és gyengéit.

Wood-Mizer TVS HD ipari fűrészgépcsalád raklapgyártáshoz

Az ipari fűrészgépcsalád, más néven a Wood-Mizer rendszerek automatizálást és intelligens megoldásokat alkalmaznak a faanyagok hatékonyabb, kisebb költségű feldolgozásához. A Glinkowski Fűrészipari Vállalat 2021 óta üzemelteti Wood-Mizer ipari fűrészgépcsaládját Lengyelországban. A gépcsalád lehetővé tette a gépek egyedi üzleti igényekhez igazítását, valamint a gyár már meglévő berendezéseinek összekapcsolását az új Wood-Mizer Systems berendezésekkel.

Hogyan állítsunk be egyenes késeket a vágófejekben

Hogyan kell beszerelni vagy cserélni egy egyenes kést a Wood-Mizer gyalu/csiszoló vágófejébe. Megmutatjuk. Mindegyik vágófejnek négy nyílása van; kettőnek mindig egyenes kése van, a másik kettőnek pedig lehet egyenes vagy profilkése, az asztalos feladataitól függően.

Hogyan adnak értéket a szélezők és a sorozatvágók egy fűrészgéphez

A szélezőket és a sorozatvágókat arra tervezték, hogy a deszkákat, széldeszkákat és szegélyléceket megmunkálják, folyamatosan és hatékonyan, nagyon precíz tűréshatárok mellett. Bármely fűrészüzem, amely növelni kívánja teljesítményét, vágási pontosságát és hasznosítási arányát a magasabb hozam elérése érdekében, jól teszi, ha szélezőt és sorozatvágót használ ezen célok eléréséhez.

Hogyan tároljuk a szalagokat?

Tanulja meg a szalagok megfelelő és biztonságos tárolását, hogy elkerülje az esetleges károsodásukat.

Hogyan állítsunk be a Wood-Mizer gyalukat / csiszolókat

Az oktatóvideó elmagyaráz néhány gyakoribb karbantartási műveletet a Wood-Mizer MP260 és MP360 négyoldalas gyalu/csiszológépekkel, valamint az MP200 csiszoló/vékonyító gépekkel kapcsolatban.

Hogyan csomagoljuk ki biztonságosan a szalagokat

Tekintse meg az oktatóvideót, azzal kapcsolatban, hogy miként lehet biztonságosan kicsomagolni a fűrészlapokat egy lapos dobozból, és előkészíteni a fűrészeléshez.

Hogyan lehet növelni a fatermelést és -hasznosítást

A Wood-Mizer gépekkel a fűrészipari termelés mennyiségének növelése és a fa hasznosítása megvalósítható, és ez egy jövedelmező üzlet. Frissítse fűrészipari működését, és javítsa a termelékenységet azáltal, hogy gépsorát fűrészgépekkel és szélezőkkel egészíti ki.

Elem 1-8/48

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Kérjen értesítést e-mailben az exkluzív ajánlatainkról, új termékeinkről, és a különleges rendezvényeinkről.