Műszaki tanács

Hogyan állítsunk be egyenes késeket a vágófejekben

Hogyan kell beszerelni vagy cserélni egy egyenes kést a Wood-Mizer gyalu/csiszoló vágófejébe. Megmutatjuk. Mindegyik vágófejnek négy nyílása van; kettőnek mindig egyenes kése van, a másik kettőnek pedig lehet egyenes vagy profilkése, az asztalos feladataitól függően.

Hogyan adnak értéket a szélezők és a sorozatvágók egy fűrészgéphez

A szélezőket és a sorozatvágókat arra tervezték, hogy a deszkákat, széldeszkákat és szegélyléceket megmunkálják, folyamatosan és hatékonyan, nagyon precíz tűréshatárok mellett. Bármely fűrészüzem, amely növelni kívánja teljesítményét, vágási pontosságát és hasznosítási arányát a magasabb hozam elérése érdekében, jól teszi, ha szélezőt és sorozatvágót használ ezen célok eléréséhez.

Hogyan tároljuk a szalagokat?

Tanulja meg a szalagok megfelelő és biztonságos tárolását, hogy elkerülje az esetleges károsodásukat.

Hogyan állítsunk be a Wood-Mizer gyalukat / csiszolókat

Az oktatóvideó elmagyaráz néhány gyakoribb karbantartási műveletet a Wood-Mizer MP260 és MP360 négyoldalas gyalu/csiszológépekkel, valamint az MP200 csiszoló/vékonyító gépekkel kapcsolatban.

Hogyan csomagoljuk ki biztonságosan a szalagokat

Tekintse meg az oktatóvideót, azzal kapcsolatban, hogy miként lehet biztonságosan kicsomagolni a fűrészlapokat egy lapos dobozból, és előkészíteni a fűrészeléshez.

Hogyan lehet növelni a fatermelést és -hasznosítást

A Wood-Mizer gépekkel a fűrészipari termelés mennyiségének növelése és a fa hasznosítása megvalósítható, és ez egy jövedelmező üzlet. Frissítse fűrészipari működését, és javítsa a termelékenységet azáltal, hogy gépsorát fűrészgépekkel és szélezőkkel egészíti ki.

A fókuszban: a Wood-Mizer szalagok MaxFLEX prémium szalagok

A MaxFLEX a Wood-Mizer egyik szalagmárkája. Amikor a Wood-Mizer megtervezte ezt a szalagot, a cél az volt, hogy egy tartós, univerzális szalagot készítsünk nagyobb rugalmassággal és meghosszabbított élettartammal. A Wood-Mizer szakemberei gondosan kiválasztották az európai acélgyártók speciális ötvözeteit, hogy hosszabb szalag-élettartamot biztosítsanak, és minden foghegyet indukciós eljárással edzettek meg, ami kemény szalagot eredményez a maximális fűrészelési teljesítmény érdekében. Mindegyik fogat pontosan beállít egy számítógép által vezérelt berendezés, és fogtól fogig szuper abrazív CBN köszörülési technológia segítségével köszörül.

A Wood-Mizer WB2000 ipari fűrészgép egy modern lengyelországi fűrészüzemben

Tekintse meg a lengyel A&M Trak Michał Nowakowski vállalatnál működő Wood-Mizer ipari fűrészsor részletes videós áttekintését. A videó házigazdája a Wood-Mizer ipari értékesítési vezetője, Adam Kubiak a Nowakowski cég munkatársaival együttműködve.

Elem 1-8/46

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Kérjen értesítést e-mailben az exkluzív ajánlatainkról, új termékeinkről, és a különleges rendezvényeinkről.