Wood-Mizer WB2000 nagy teljesítményű ipari fűrészgép

A videó feliratos. A feliratok saját nyelvre történő lefordításához kattintson a „Beállítások"”gombra a videó jobb alsó sarkában, válassza a „Feliratok fordítása" lehetőséget, és válassza ki a nyelvét.

A Wood-Mizer bemutatja a WB2000 nagy teljesítményű ipari fűrészgépet, amelyet kifejezetten a nagy kapacitású fafeldolgozó üzemek igényeinek kielégítésére terveztek. A kezdeti bemutatkozása óta hat kontinensen sikeresen üzemelő WB2000 nagy teljesítményű, sokoldalú ipari fűrészgép, ami megfizethető, és világszínvonalú szolgáltatással és támogatással elérhető a Wood-Mizer vezető elosztóhálózatától.

Az 50 mm-es, 75 mm-es és 100 mm-es szalagokkal fűrészelni képes WB2000 ötvözi a keskeny bevágású szalag technológia megnövekedett hozamát a tartóssággal és megbízhatósággal, amelyet a nagy mennyiségű termelési műveletek megkövetelnek. Ezenkívül a WB2000 szalagok gyorsan, pontosan és megfizethetően élezhetők a CBN csiszolókorong-technológiával, így nem kell professzionális „fűrészorvos” szakértelmére és költséges erőforrásaira hagyatkozni.

 

 

A nagy teljesítményű funkciókkal felszerelt WB2000 30 kW-os vagy 37 kW-os villanymotorral, nagy teherbírású konstrukcióval rendelkezik, alacsony karbantartási igényű, élő adású 2 kamerás videorendszerrel, valamint hatékony működéssel rendelkezik precíziós beállítóművel nagy átmérőjű puhafa, keményfa és trópusi rönkök feldolgozásához. A WB2000 önálló fűrészgépként használható rönkök teljes feldolgozására, vagy egy meglévő géppark kiegészítéseként szabálytalan rönkök feldolgozására vagy egyedi megrendelések kielégítésére.

 

A WB2000 nagy teljesítményű ipari fűrészgép jellemzői

  • Nagy teherbírású ikersínes fej konstrukció négyoszlopos támasztékkal
  • 50 mm, 75 mm és 100 mm széles szalagokkal van felszerelve
  • 6 tonnás rönk kapacitás
  • Élő adású, 2 kamerás videorendszer (további 2 opcionális kamerával bővíthető)

Az elektronikus beállítómű és a megemelt kezelői vezérlőállomás lehetővé teszi, hogy egyetlen gépkezelő kezelje az összes fűrészelési és hidraulikus funkciót, miközben közvetlen rálátása van a munkafolyamatokra. A fejlett beállítómű egy HMI érintőképernyőn jeleníti meg az információkat, többek között a deszkák és a gerendák méreteit, az aktuális fejmagasságot, a behordási pozíciót és a szalag teljesítményét. Ezenkívül a deluxe joystick-ek biztosítják a kezelő számára az összes fűrészelési és rönkkezelési funkció pontos vezérlését, és arányos hidraulikus sebességszabályozást tesznek lehetővé. A hidraulikus rönkkezelési funkciók közé tartozik a kétoszlopos rönk rögzítés, a függőleges oldaltámaszok, a kétirányú láncos rönkforgató, valamint a rönk elhelyezéséhez és a deszkák eltávolításához szükséges elektromos görgők.

 

 

A Wood-Mizer WB2000 nagy teljesítményű ipari fűrészgép már a világ minden részén elérhető. Forduljon a Wood-Mizer helyi képviselőjéhez a rendeléssel kapcsolatban. További információért látogasson el a WB2000 termékoldalára.


***

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Kérjen értesítést e-mailben az exkluzív ajánlatainkról, új termékeinkről, és a különleges rendezvényeinkről.