Rendelje meg az ÚJ LT20START hidraulikus fűrészgépünket, akciós áron adjuk 10 120 000,-HUF 8 500 000,-HUF.

Takarítson meg akár 1 620 000,-HUF

A promóció 2024. szeptember 13-ig érvényes

Oldal nyomtatása Összehasonlításhoz ad

LT20START Fűrészgép

Nincs raktáron
Csak %1 maradt
Megfizethető LT20START fűrészgép teljeskörű hidraulikával, használatra készen
The LT20START features the most functional and popular configuration with full hydraulics and Setworks for efficient and easy operation, now available at a budget-friendly price!
Leírás LT20START Fűrészgép

Wood-Mizer offers flexible financing options to make purchasing your Wood-Mizer equipment easy and affordable! Whether you are a hobbyist or a business owner, let's make your sawmilling dreams a reality.

 

More Info

 

 

 

A sokoldalú és megbízható LT20 családba tartozó LT20START fűrészgép minden funkciót és vágási paramétert biztosít, de sokkal versenyképesebb áron. A fűrészgép egyféle alap kialakításban kapható, amelynek része a teljes hidraulikus rönkmozgató rendszer, és a vágási magasságot automatikusan beállító Setworks vezérlőpanel is. A nagy gépekkel vetekedő teljesítményű, de kedvező árú fűrészgépek iránti fokozódó igény kielégítésére fejlesztettük ki.

Az LT20START fűrészgépet olyan kis- és középvállalkozások, valamint egyéni felhasználók számára terveztük, akik teljes fűrészelési funkcionalitással rendelkező, azonnal használható gépet keresnek. Az LT20START fűrészgép lehetővé teszi a rönkök hatékony és olcsó feldolgozását fűrészáruvá!

Az LT20SUPER fűrészgép további opciókat és választási lehetőségeket biztosít, a gyártási átfutási idők függvényében. Ez az LT20SUPER konfiguráció lehetővé teszi a fűrészüzem egyedi kialakítását az adott üzleti követelmények és költségvetési feltételek alapján.

Az LT20START fűrészgép akár 80 cm átmérőjű és 6,1 m hosszúságú rönkök vágását végzi. A többi fűrészgéphez hasonlóan M méretű munkaasztal méretű. A hosszabb rönkök vágása a külön kapható munkapad hosszabbítókkal lehetséges.

Az LT20START fűrészgépet tető alá kell telepíteni és a betonpadlóhoz kell csavarozni. Tető alakú ágyazati sínjei (opcionális rozsdamentes acél borítással) megakadályozzák, hogy a fakéreg felgyűljön a rönk alatt.

Az AH3 STANDARD hidraulika gépegység az LT20START egyik feltűnő sajátsága, amely lehetővé teszi a rönkök könnyű kezelését a felhasználó számára. A rendszert egy 3 kW-os villanymotor hajtja, amely 11 l/perc olajmennyiséget biztosít. Része három oldaltámasz, egy középső lefogató, egy karmos rönkfordító, két hidraulikus szintező és egy rönk beemelő.

A hatékony hidraulika rendszer lehetővé teszi a rönk gyors beemelését, forgatását, és a rönk kényelmes helyzetbeállítását. A középső lefogató egy rúdon mozog függőlegesen és vízszintes síkban, a rönköt az oldalsó támaszokhoz nyomva, és a fűrészelés során szilárdan rögzítve.

Az LT20START fűrészgép egy szabványos 11 kW-os villanymotorral üzemel. Az LT20SUPER fűrészgéphez más motor és hidraulika opciók is rendelkezésre állnak.

A SW10 Setworks vezérlő panelen ergonomikus joystick mozgatja előre/hátra a fűrészfejet, és automatikusan beállítja a vágási magasságot. A készülék haszna, hogy nem kell kézzel kiszámítani és beállítani a vágási magasságot.

A szalagvezető kart villamosan mozgatja és aktiválja a vezérlőpanel. Ez stabilizálja a fűrészlapot a rönk vágása közben (különösen szabálytalan alakú rönkök esetén). A fűrészlap feszességét egy csavarral és egy mérőórával állítjuk be. A szalagkenő rendszert mágnesszelep vezérli.

A háncsoló opcionálisan rendelhető. A sáros, homokos vagy jeges kérgű rönkök fűrészeléséhez ajánlatos használni, hogy meghosszabbítsa a fűrészlap élettartamát.

Az LT20START szabványos 4010 mm hosszú és 32-35 mm széles fűrészlapokat használ.

Read More
Videók LT20START Fűrészgép
Felszerelés LT20START Fűrészgép

További információ LT20START Fűrészgép
További információ
Teljesítmény
Teljesítmény 11 kW-os villanymotor
Vágókapacitás
Max. rönkátmérő 80 cm
Max. Log Length 6.1 m
A Vágás Max. Szélessége 65 cm
Max. Bevágási Szélesség 58 cm
A Vágás Max. Mélysége 25 cm
A fej jellemzőI és az opciók
Beállítómű SW10
Fej fel/le Villany
Fej előre/hátra Elektromos
Szalagvezető kar Electric
Szalagkenő rendszer Elektromos szelep
Szalagfeszítő rendszer Csavar mérőműszerrel
Debarker Választható
Fűrészporgyűjtő nyílás átmérője 101,6 mm (4'')
Fűrészlap
Hossz 4010 mm
Szélesség 32 mm
35 mm
Szalagkerekek
Átmérő 483 mm
Típus Szíjas
Anyag Öntött vas
A munkapad jellemzőI és az opciók
A munkaasztal kialakítása Egysínű pálya
Ívelt állványsínek Alapértelmezett
Munkapad hosszabbító Kézi munkapad hosszabbító: 1,8 m, 3,6 m vagy 7,2 m
Alapfelszerelés Nem-állítható lábak
A rönk kezelése
STANDARD Hidraulikus 3 Oldaltartók
Központi Rögzítő Egy Rúdon
Esztergályos
Két hidraulikus szintező
Rönk beemelő / rönk beemelő karok
3 kW hidraulikaszivattyú (11 l/perc)
A jellemzőI és az opciók
Frame Construction Cantilever
Szabványok CE
Opciók Rozsdamentes acél sín burkolat
Oldaltámasz felső görgők
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Kérjen értesítést e-mailben az exkluzív ajánlatainkról, új termékeinkről, és a különleges rendezvényeinkről.