FR

Családi vállalkozás beindítása Wood-Mizer fűrészgépekkel a Francia Riviérán

A Spinelli Palanca Services cég több mint egy évszázados tapasztalattal rendelkezik a fakitermelésben, tarvágásban, és a fa megmunkálásában. A családi céget 1912-ben alapították, és generációkon keresztül fejlődött. 2014-ben az üzletet két szenvedélyes faipari dolgozó – Sebastien Spinelli és partnere, Cyril Palanca – vette át, hogy folytassák a családi örökséget a szolgáltatás kiváló minőségének megőrzése mellett.

Pásztor kabinok építése Wood-Mizer gépekkel a francia Alpokban

Amellett, hogy minőségi faházakat épít a pásztorok számára, Aleksander Salicis, a francia Alpokban fekvő Plan du Verdon település ácsa helyi fát használ, hogy asztalos szolgáltatásokat nyújtson és termékeket biztosítson ügyfelei számára. Aleksander több Wood-Mizer gépet üzemeltet fűrész- és fafeldolgozó cégében, a Salicis Charpente-ben.

Mobil fűrészgép a francia hegyekben: Fűrészelés télen-nyáron!

Serge Jourdan francia fűrészmester helyi fát dolgoz fel az asztalosok számára egy Wood-Mizer LT70 mobil fűrészgéppel, egyedi darabokat állít elő, és bármikor rendelkezésre áll, hogy segítsen a beauvais-i Haut-Verdon-völgyben a többi Wood-Mizer felhasználónak.

Fűrészelés a francia Alpokban egy Wood-Mizer LT70 mobil fűrészgéppel

Melyik a legjobb fűrészgép a hegyvidéki munkavégzéshez? Az Alpokban végzett fűrészelés erőt és elszántságot kíván meg a helyi fűrészmesterektől. A fűrészgépek vontatása a hegyvidéki utakon még a legtapasztaltabb mesterek számára is kihívást jelenthet. A fával kapcsolatos tudás és gyakorlati ismeretek mellett megfelelő fűrészgépekre is szükségük van ahhoz, hogy jól végezzék a munkájukat.

Fűrészelés a francia Alpokban: a fa szépsége minden projektben

Yvan Cometto, a francia Alpok egyik kis falujából származó asztalos fatermékeket készít a helyi fából egy Wood-Mizer fűrészgéppel. Yvan a vállalkozásában, a YC Charpente cégben fával dolgozik, és egyre inkább felfedezi a fa szépségét. „Nem cserélném el ezt a helyet a világon semmi másra” – vallja be mosolyogva.

Elem 1-5/6

Oldal
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Kérjen értesítést e-mailben az exkluzív ajánlatainkról, új termékeinkről, és a különleges rendezvényeinkről.