Fenntartható erdőgazdaság

Fűrészelés a skóciai Balmoral Estate-en a Wood-Mizer LT40 fűrészgéppel

A Balmoral kastély azóta a skóciai királyi család rezidenciája, mióta Albert herceg megvásárolta Viktória királynőnek 1852-ben. A hagyomány az, hogy a Birtok minden egymást követő tulajdonosa személyes érdeklődést mutat annak működtetésében és fejlesztésében. A Balmoral Estate nemrég vásárolt egy Wood-Mizer LT40 WIDE Mobile fűrészgépet, hogy hatékonyan tudja karbantartani a kastélyt körülvevő erdőket és zöldterületeket.

Fenntartható erdőgazdálkodás a helyi közösségek számára Olaszországban

Az elmúlt 20 évben az olaszországi torinói Alta Val di Suza Erdészeti Konzorcium a Wood-Mizer fűrészgépekre támaszkodott a fenntartható erdőgazdálkodás két céljának eléréséhez – ez a környezetvédelem, és a nyers fa hatékony felhasználása.

Fenntartható állami erdőgazdálkodás Katalóniában egy Wood-Mizer fűrészgéppel

Az MMBB projekt, amelyhez több katalóniai városi közösség is csatlakozott, sikeresen alakítja ki a körkörös gazdaságot az állami erdőkből származó fa hatékony és hulladékmentes felhasználása érdekében.

Az erdőtüzektől a gazdasági fellendülésig: Hogyan segít egy Wood-Mizer fűrészgép újjáépíteni egy olasz falut?

Négy évvel az Olaszország és Franciaország határán fekvő Val di Susa-völgyi erdőtüzek után a helyi La Foresta szövetkezet úgy gyógyítja az erőben keletkezett sebeket, hogy értéket a fához minden lehető módon.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Kérjen értesítést e-mailben az exkluzív ajánlatainkról, új termékeinkről, és a különleges rendezvényeinkről.