Mezőgazdasági termelők

Egy német gazda a Wood-Mizer LT70 fűrészgéppel bővíti a tevékenységét és növeli bevételeit

Andreas Piehl német gazda LT70 fűrészgépet üzemeltetve faanyaggal látja el a helyi közösséget, és ez lehetővé teszi számára a gazdasága fenntartását.

Fűrészelés, sajtkészítés és gazdálkodás a szlovén Alpokban

Egy szlovén gazda mesél a hegyi falu életéről, arról, hogy miért döntött úgy, hogy vesz egy fűrészgépet, és hogyan segíti a gép a helyi közösséget.

Hogyan hoz ki több profitot minden egyes rönkből egy olasz favágó?

Ha megteszi a két órás utat Velencéből az Alpokba, akkor útba fog esni Marco Marcante műhelye. A műhely a Vicenza régió lábánál található, és Marco hagyományos tűzifát állít elő - az üzletet még az édesapja indította be közel 30 évvel ezelőtt. Marco azonban az idők változása miatt egyre többféle terméket állít elő egyre többféle vásárló részére.

Egy farmer LT20-as fűrészgépet használ a nyereség növelésére az Egyesült Királyságban

Az elmúlt évtizedben Henry Brown Észak-Yorkshire-ben sikeresen diverzifikálta és tette nyereségesebbé a Grange Farm-ot azzal, hogy nyaralókkal és fűrészáruval bővítette a kínálatát, amivel életképessé tette a vidéki farmját az egyre bővülő családja részére.

A finn Wood-Mizer képviselő famegmunkáló gépek új sorozatát vette át

Howard Blackbourn, a Wood-Mizer egyik finn képviselője megosztja velünk gondolatait a famegmunkáló gépekről, a fa iránti szenvedélyről és arról, hogy miért Finnország a legkiválóbb hely a famegmunkáláshoz.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Kérjen értesítést e-mailben az exkluzív ajánlatainkról, új termékeinkről, és a különleges rendezvényeinkről.