ASIA

A Wood-Mizer fűrészgépek segítik Pakisztánban a fejlődést és a nők szerepvállalását

A Ciqam Green Solutions Private Limited, röviden Ciqam Pakisztán északi részén. A „ciqam” „zöldet” jelent burusaszki nyelven, ami a növekedést és a jólétet szimbolizálja. A Ciqam erősíti a nők szerepét, előmozdítja a nemek közötti egyenlőséget és a fenntarthatóságot.

Fűrészelés egy faajtó-gyártó műhelyben, Indonéziában

Egy indonéz ajtógyártó javította a fűrészáruja minőségét, optimalizálta a termelékenységet, és megnövelte az értékes trópusi fa hozamát azáltal, hogy okosan fektetett be fafeldolgozási termékekbe.

Rózsafa termelés a Wood-Mizer LT20 fűrészgéppel Indonéziában

Egy indonéz cég egzotikus keményfákat vág ki, hogy növelje eladásait Kínában és Japánban. A vállalat 150 dolgozót foglalkoztat, és a Wood-Mizer LT20 megvásárlása óta nőtt a nyeresége.

Modern fűrészgépek beszerzése Indonéziában a régiek helyett

A rönkök árainak emelkedésével egyre fontosabb szempont, hogy a lehető legtöbb hasznos anyagot lehessen kinyerni egy adott rönkből, ezért ez az indonéz vállalat modernizálta a fűrészgép parkját.

Egy thaiföldi új fűrészüzem a megtérülésre összpontosít

A thaiföldi Amphoe Phon Phisai-ban a PSW Parawood biomassza gyár fűrészeléssel is kibővítette üzleti tevékenységét. A cég tulajdonosa felismerte, hogy a kiváló minőségű eukaliptusz és gumifa fűrészelésével raklapok és bútorok állíthatók elő és a fűrészüzemben hulladékfa is termelődik, amelyet aztán a biomasszához lehet felhasználni. Jobb és nagyobb rönköket hozott a fűrészüzemébe, amelyekkel diverzifikálni tudta az üzletét és új bevételi forrásokra tett szert.

Egy maláj cég frissíti a gépparkját egy gyorsabb, termelékenyebb keskeny bevágású fűrészgépre

Ez a családi fűrészüzem Terengganu településen, Malajziában ékes példa arra, hogy miként tud még egy kis cég is hasznot meríteni a modern, hatékony fűrészgépekből.

Elem 1-6/7

Oldal
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Kérjen értesítést e-mailben az exkluzív ajánlatainkról, új termékeinkről, és a különleges rendezvényeinkről.