Mobil fűrészelők

Mobil fűrészgép a francia hegyekben: Fűrészelés télen-nyáron!

Serge Jourdan francia fűrészmester helyi fát dolgoz fel az asztalosok számára egy Wood-Mizer LT70 mobil fűrészgéppel, egyedi darabokat állít elő, és bármikor rendelkezésre áll, hogy segítsen a beauvais-i Haut-Verdon-völgyben a többi Wood-Mizer felhasználónak.

Fűrészelés a francia Alpokban egy Wood-Mizer LT70 mobil fűrészgéppel

Melyik a legjobb fűrészgép a hegyvidéki munkavégzéshez? Az Alpokban végzett fűrészelés erőt és elszántságot kíván meg a helyi fűrészmesterektől. A fűrészgépek vontatása a hegyvidéki utakon még a legtapasztaltabb mesterek számára is kihívást jelenthet. A fával kapcsolatos tudás és gyakorlati ismeretek mellett megfelelő fűrészgépekre is szükségük van ahhoz, hogy jól végezzék a munkájukat.

A famegmunkálás tanulása a Wood-Mizerrel Svédországban

Amikor David Virén a svéd vállalkozó elkészít egy deszkát a Wood-Mizer gyalu/csiszoló gépével, minden alkalommal úgy érzi, hogy valami újat tanult. „A fával való munka több, mint egy feladat elvégzése. Ez egy tanulási folyamat, ami sok elégedettséget ad” – magyarázza.

A mobil fűrészgép segíti az ügyfeleket abban, hogy pénzt takarítsanak meg a rönkök fuvarozása esetében

„Már nincs szükségünk traktorra ahhoz, hogy kivontassuk a rönköket az erdőből, vagy teherautóra ahhoz, hogy a kész faanyagot elszállítsuk az ügyfél telephelyére” - mondják a Geronazzo testvérek, akik mobil fűrészgépet üzemeltetnek Olaszországban.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Kérjen értesítést e-mailben az exkluzív ajánlatainkról, új termékeinkről, és a különleges rendezvényeinkről.