DE

Egy német gazda a Wood-Mizer LT70 fűrészgéppel bővíti a tevékenységét és növeli bevételeit

Andreas Piehl német gazda LT70 fűrészgépet üzemeltetve faanyaggal látja el a helyi közösséget, és ez lehetővé teszi számára a gazdasága fenntartását.

Fabútorgyártás Alsó-Szászországban, Németországban

A nagy rönkök gyakran olcsók, de nehezebben kezelhetők; nem mindenki képes feldolgozni őket. Ezek a nehézségek azonban nem akadályozták meg Jan Nartent, a fiatal németországi famunkást, aki nagy átmérőjű rönköket fűrészel és egyedi fabútorokat készít belőlük.

Egy német asztalosüzem nagyméretű tölgy rönköket fűrészel egy WM1000 fűrészgéppel

Heiner Schäfers és Aron Keidel két megszállott famunkás és asztalos, akik a mesterszintű asztalosképző oktatáson találkoztak egymással, Németországban, és egy szikrázó ötlet pattant ki a fejükből. 10 évvel ezelőtt kezdtek el együtt dolgozni és ma egy valóban egyedi üzletet vezetnek Recklinghausen-ben Németországban.

Egy erős nő uralja a fűrészgépet

Bad Berka egy kis gyógyüdülő falu a németországi Türingia régióban. Itt találkoztunk Sandra Eule-val, az egyetlen „női” Wood-Mizer fűrészgép üzemeltető partnerrel Németországban. Egy csinos, erőteljes szőkével találkoztunk, akinek szíve, lelke van.

Hogyan érhetjük el a nagy templomi harang legjobb hangját?

A 300 éves tapasztalattal rendelkező német szakemberek szerint ez egy valóban műalkotás, de nem mindegy miből készülnek ... a tölgyből készült járom harangtornyok az igaziak!

Az erdőtulajdonosok hibás rönköket fűrészelnek az érték növelése érdekében

Erdőtisztítására van szükség egy szélvihar után? Kéregbogarasak a fák? Erre az egyik megoldás a sérült rönkök fűrészelése, értékesebb faanyaggá tétele otthoni felhasználásra vagy értékesítés céljából.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Kérjen értesítést e-mailben az exkluzív ajánlatainkról, új termékeinkről, és a különleges rendezvényeinkről.