Érdekes ötletek a fűrészgépekkel

Egy jegyespár jógatermet épített

A Colorado állambeli Salida városában élő Parker Dunbar arra használta a Wood-Mizer LT15 hordozható fűrészgépet, hogy vadonatúj jógatermet építsen a menyasszonya, Jillayne számára.

Hordozható fűrészgép szórakozás, terápia és kikapcsolódás céljából

– A Wood-Mizer fűrészgéppel gyerekjáték a fűrészelés! Pihentető és terápiás hatású – mondja Jon Scott, egy New York-i (USA) fafeldolgozó.

A Wood-Mizer fűrészgépek segítik Pakisztánban a fejlődést és a nők szerepvállalását

A Ciqam Green Solutions Private Limited, röviden Ciqam Pakisztán északi részén. A „ciqam” „zöldet” jelent burusaszki nyelven, ami a növekedést és a jólétet szimbolizálja. A Ciqam erősíti a nők szerepét, előmozdítja a nemek közötti egyenlőséget és a fenntarthatóságot.

Wood-Mizer LT15-ös fűrészgép Szlovéniában egy hegy tetején

A Wood-Mizer fűrészgépek a világ legszokatlanabb helyein találhatók meg, például Szlovéniában, egy hegy tetején 1220 méteres tengerszint feletti magasságban,ahol a Szent Anna katolikus templom található. A templom több mint 700 éve épült, és sok zarándok szent helye, hiszen szentélyt őriz – egy sötét arcú Madonna szoborképet.

Egy turistavonat régi kocsijainak restaurálása Spanyolországban

A spanyol RENFE Viajeros vasúttársaság felkért egy fűrészmestert egy hordozható Wood-Mizer géppel, hogy állítson helyre négy régi Strawberry Train kocsit. A kocsik csaknem száz éve készültek fából.

Wood-Mizer fűrészek vettek részt monostorok felújításában Észak-Bulgáriában

A Szentháromság Etropole kolostorát messze földön jól ismerik Bulgárián kívül is. Az évszázadok során számos keresztény vallási zarándoklat célpontja volt a világon. 1158-ban alapították, és továbbra is az ismeretek kincsesbányája, valamint egy fontos irodalmi iskola otthona. A liturgikus könyveket ezen a helyszínen írták át, és nemcsak Bulgáriában, hanem Szerbiában, Romániában és az Athos kolostorokban is terjesztik. A Szófiában található Nemzeti Könyvtárban 76 fennmaradó kézirat található az Etropole kolostorból.

Fakanalak és fatányérok készítése: egy olasz család életben tartja a hagyományos üzleti tevékenységét

A Peretti család számára a fa olyan létfontosságú dolog, mint a levegő és a víz. Több mint fél évszázada a fa biztosítja a megélhetésüket, és a völgyben élő emberek nagy része famegmunkálással foglalkozik.

A nyolcszögletű ház: több hely - kevesebb fűtési költség

John Ujanen egy finn vállalkozó, aki a nyolcszögletű geometria paradoxonjait kihasználva épített egy szuper hatékony nyolcszögletű házat nyárfából.

Elem 1-8/11

Oldal
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Kérjen értesítést e-mailben az exkluzív ajánlatainkról, új termékeinkről, és a különleges rendezvényeinkről.